Gödör 2. rész

2011.09.20. 11:21

Ahogy igertük, figyelemmel kiserjuk a gödröt. Legutobb vicceltem azzal, hogy esetleg kino belole egy fa.  Es lass csodat, tenyleg, ott a fa, zolden, uden. Tor folfele, megallithatatlannak latszoan. Dio fa. Biztos ami bztos alapon. Ha az egyszer megno, legalabb jo nagy. Bizony, ott a beton szegelyenel nott ki.

A muanyag ize osszegyurve kicsit, bedobva a godorbe, de meg mindig boszen kilogva hirdeti onmaga semmirevalosagat. Es persze azt, hogy van ott valami.
Ha az eletben tobb olyan orokkevalosag lenne, mint ez az onmagaban roppant ideiglenesnek latszo, de az eddig eltelt ido figyelembe vetelevel orokeletunek tuno godor, boldogabbak lennenk.

Fogadott testver blogunk, a: kerekagy.blog.hu/2011/06/27/egy_godor_elete_kepekben szinten beszamol egy hasonloan hasznos leletrol. Olvassatok szeretettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://villaskulcs.blog.hu/api/trackback/id/tr43240513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása